Ens plau informar-vos que Som Advocats ha adquirit una firma de referència en assumpte de Trànsit i Responsabilitat Civil.

 

Som Advocats i Moliné Advocats, amb despatx professional a Cassà de la Selva, han unit els seus esforços i s’han fusionat amb la intenció d’oferir un servei integral i especialitzat en assumptes de Trànsit i Responsabilitat Civil en general.

 

Moliné Advocats ha estat durant molts anys un despatx de referència no només a Girona, sinó també a la zona limítrof de la província de Barcelona, en assumptes de Trànsit i Responsabilitat Civil. La dilatada experiència del titular del despatx, Josep Maria Moliné li ha llaurat un merescut reconeixement de professional expert en aquesta matèria.

 

Actualment, i mantenint la col·laboració de Josep Maria Moliné, la Nausica Rodríguez i la Roser Lavall prenen les regnes del despatx professional de Cassà de la Selva, a més de mantenir la nostra oficina a Girona.

 

Ambdues havien vingut exercint durant anys com a professionals vinculades a companyies asseguradores, pel que tenen una contrastada solvència i experiència en aquest tipus d’assumpte. Precisament l’experiència que els havia vinculat a companyies asseguradores els permet també tenir una visió global d’aquest tipus de litigi, i oferir així un assessorament complet i valorant totes les circumstàncies que poden afectar.

 

Per tant, a més de poder-nos trobar al despatx situat a Girona, podreu fer-ho, també, a Cassà de la Selva, crtra. Provincial 112, telèfon 972.46.44.00.