ACCIDENTS DE TRÀNSIT

Som advocats especialistes en accidents de trànsit i en gestionar el cobrament de les seves indemnitzacions.

Pocs advocats a Girona oferiran un servei de seguiment i control total del procediment, assegurant el cobrament del màxim possible.

Si has tingut un accident de trànsit i vols reclamar una indemnització, és important que contactis amb un professional quan abans.

Si has patit un accident de trànsit del que no ets culpable, pots reclamar una indemnització de la companyia asseguradora del vehicle causant de l’accident. La indemnització comprendrà tant els danys al vehicle com les lesions provocades.

Has de tenir present que pots reclamar, també, si ets ocupant  del vehicle causant de l’accident.

Dependrà en cada cas de les lesions, del temps de curació, i de les seqüel·les que es presentin.  Però intentarem donarte un importe orientatiu, en base a la nostra experiència professional, amb tanta antelació com poguem.

Si voleu reclamar una indemnització per un accident de trànsit, és important que aneu al metge el més aviat possible, i sempre abans de 72 hores des de l’accident.

També és convenient que feu fotografies dels vehicles.

Contrateu un professional amb experiència a la major brevetat, al final hi sortireu guanyant.

El primer pas és fer una reclamació extrajudicial, tal i com estableix el Real Decret 1/17. Ens ocupem d’enviar un burofax al Banc demanant que retornin els diners pagats de més.

El més probables és que no ho facin.

El Banc té 3 mesos per contestar, i si no ho fa o bé diu que no vol pagar, es pot fer la reclamació judicial.

SOM ADVOCATS

GIRONA

Girona, Gran Via Jaume I 29, 4t 3ª

972.903.620

SOM ADVOCATS

CASSÀ DE LA SELVA

Cassà de la Selva, Carretera Provincial 112, Bx

972.464.400